Nieuwe layout profielen

LinkedIn heeft de profielen een nieuwe lay-out gegeven. Hierbij een update.
Niks wereldschokkends, maar toch even een update, voordat je dadelijk op een profiel komt en het ziet er anders uit. Hou wel even de Info in de gaten (zie punt 4).
Wat is er veranderd:

1) De button 𝗣𝗿𝗼𝗳𝗶𝗲𝗹𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗱𝗲𝗲𝗹 𝘁𝗼𝗲𝘃𝗼𝗲𝗴𝗲𝗻: LinkedIn geef nu zelf aan welke onderdelen het allerbelangrijkste zijn (De Kern), welke Aanbevolen zijn en bij Aanvullend vind je de onderdelen die jouw profiel meer kleur geven.

2) De lay-out van de 𝘀𝘁𝗮𝘁𝗶𝘀𝘁𝗶𝗲𝗸𝗲𝗻 (profiel bezoekers, weergaven van je bericht en vermeldingen in zoekopdrachten) is veranderd. Het ziet er nu wat overzichtelijker uit vind ik zelf.

3) Bij 𝗥𝗲𝘀𝗼𝘂𝗿𝗰𝗲𝘀 (alleen zichtbaar op je eigen profiel) laat LinkedIn minder opties zien. En ze hebben Mijn Netwerk toegevoegd. Geen idee waarom want die knop zit ook boven op de menubalk.

4) 𝗜𝗻𝗳𝗼: hier is iets geks aan de hand: ik zie alleen nog maar de eerste 4 regels (bij mijzelf en anderen). Ik mag hopen dat dit een bug is. Als iemand hier het antwoord op heeft: let me know!

5) Bij 𝗨𝗶𝘁𝗴𝗲𝗹𝗶𝗰𝗵𝘁 zie je nu 3 berichten i.p.v. 2,5. Ziet er mooier uit maar ik had in eerste instantie gehoord dat je hier 9 berichten te zien zou krijgen. Jammer dat dit niet is gebeurd.

6) 𝗔𝗰𝘁𝗶𝘃𝗶𝘁𝗲𝗶𝘁𝗲𝗻: hier zie je nu alles onder elkaar i.p.v. naast elkaar.

7) 𝗘𝗿𝘃𝗮𝗿𝗶𝗻𝗴: je media wordt mooier weergeven, hier kan je slim gebruik van maken (voeg je website toe of bv een pdf).

8) 𝗔𝗮𝗻𝗯𝗲𝘃𝗲𝗹𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 Zien er visueel mooier uit en LinkedIn heeft de datum verwijderd (bij de 2 meeste recente bij mij, bij de rest zie je nog wel een datum).

9) Deze is ook nice: 𝗣𝗿𝗼𝗷𝗲𝗰𝘁𝗲𝗻 worden gelijk getoond (voorheen moest je daar eerst op klikken). Mooie manier om zichtbaar te maken wat je doet (en andere potentiële klanten te inspireren :-))