LinkedIn
Leaders League

HAAL HET MAXIMALE UIT JOUW LINKEDIN PROFIEL EN NETWERK

JOIN THE LINKEDIN LEADERS LEAGUE

In 2 maanden tijd gaan we aan de slag met een content strategie, die kloppend is voor jou en je doelgroep. Hoe? Door vooral heel veel te doen. Deze club is alleen voor de doeners.

We gaan zeker aan de slag met je succes stoppers, maar we gaan daar niet eindeloos over trutten. De deelnemers van de LLL snappen dat zichtbaarheid een onderdeel is van het ondernemerschap! Het is een match, waarin je steeds beter wordt. En waar je soms verliest maar we elke keer weer voor de winst gaan.

Wat krijg je in LinkedIn Leaders League? Denk aan Masterclasses, opdrachten (elke week), feedback op je eigen posts, leren van anderen, de nieuwste features op LinkedIn. En natuurlijk de super toffe en pragmatische Live Q&A’s, waar je elke vraag kan stellen en kunt leren van de vragen van de andere leaders. En wat je ook nog krijgt? Fun, wat zonder fun is er niks aan.

Ervaren LinkedInner of juist niet?

Deze community is niet voor iedereen, de LLL is alleen voor jou, een onbetwiste leader in je vakgebied. Ik werk graag samen met leaders. Dat zijn mensen die doen, die gaan niet achter een scherm zitten en een Masterclass kijken. Leaders zetten de meetings in de LLL in hun agenda, zijn aanwezig, stellen shit load aan vragen. Denken na, gaan na de masterclass aan de slag met alle kennis en ervaringen die gedeeld zijn.

STOP MAAR, IK DOE MEE!

Ben je al om en wil je mee doen omdat jij snapt dat LinkedIn voor jou gaat werken? Klik op de button, reken € 275 af en je speelt mee in de LinkedIn Leaders League!

WIE IS WIETSKE AKA THE LINKEDIN LADY?

Voor degene die mij niet kennen: Ik ben al Jaren LinkedIn Strateeg & Trainer en geef wekelijks trainingen bij grote MKB bedrijven en corporates. Daarnaast begeleid ik max. 2 ondernemers per maand via 1:1 trajecten. Voorheen had ik nog een online cursus, maar jij en ik weten allebei dat een online cursus lang niet zoveel fun is als een community. Dus de online cursus zie je niet meer terug in mijn aanbod. Wel een toffe microlearning. Omdat ik geloof in een goede mix.

Meer weten? Check vooral mijn LinkedIn Profiel en kijk of je al 1 van mijn 5000+ connecties bent. Klinkt veel en onpersoonlijk? Niks is minder waar, met meer dan 80% van mijn netwerk heb ik minimaal wel eens digitaal gekletst. Hoe ik dat doe? Dat ga je leren in de community! Mijn content op LinkedIn is inhoudelijk, zet aan tot nadenken en is altijd gericht op de zakelijke professional.

Je kan mij ook vinden op Instagram. Daar doe ik maar wat. Niks strategie, gewoon lekker spelen ☺. Mijn content daar is wat diverser. In de zin van meer humor, mix tussen zakelijk en prive. Maar soms ook een kritische noot. Want zelf en kristisch blijven nadenken is zo belangrijk. Na-praters zijn er genoeg. Daar hou ik niet zo van.

“Without a strategy, content is just stuff. The world has enough stuff” – Unknown

Wat klanten over mij zeggen

"Content mistake #1: treat content like an add"

WANNEER STARTEN WE?

In oktober 2023 gaan de deuren van de LinkedIn Leaders League weer open. En OMG wat heb ik er veel zin om een nieuwe ronde te draaien!Ben jij net zo enthousiast als ik omdat jij je expert status op LinkedIn gaat claimen? Meld je dan nu aan en verzeker jezelf van een plekje.

Voor €275,- ex btw ben jij verzekerd van een plekje en kun jij mee doen op het hoogste niveau!

TWIJFEL JE of je profiel voldoende geoptimaliseerd is?

No problem, iedereen die mee doet krijgt toegang tot de microlearning ‘Mastering your LinkedIn profile’. Dus voordat we starten, kan jij aan de slag met je profiel.

Meld er iemand zich aan met dezelfde expertise als jij? Dan beslist de eerste die zich heeft aangemeld of diegene bij de Club mag!

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE
LINKEDIN NIEUWS?

Eens per maand verstuur ik een nieuwsbrief vol praktische LinkedIn tips en geef ik je een klein kijkje in mijn ondernemersreis.