De LinkedIn Performance Tracker

Ben jij op zoek naar een snelle en goedkope manier om de statistieken van LinkedIn inspanningen te analyseren? Zoek dan niet verder, want ik heb een super easy oplossing voor jou.

De LinkedIn Performance Tracker is uitgebreider dan de Analytics van LinkedIn zelf en is bovendien een stuk goedkoper dan het gebruik van een third-party app. Waar zit het addertje? In het feit dat je 15 minuten per maand handmatig een aantal gegevens moet invoeren. Is dat veel? Nee absoluut niet, maar het is een keuze die voor jezelf moet maken.

De kosten van de LinkedIn Performance Tracker zijn eenmalig €24 . Een geautomatiseerde tool kost je al gauw € 100-150 per jaar!

Wat houdt de LinkedIn Performance Tracker bij:
  • Jouw persoonlijke Social Selling Index (de SSI score)
  • Aantal connecties per maand
  • Aantal views + berichten per maand
  • Analyse welke dagen voor jou de beste dagen zijn om te posten
  • Engagement Rate

De LinkedIn Performance Tracker is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken, zelfs als je geen Excel-expert bent. Bovendien ontvang je bij aankoop een korte handleiding per mail die je stap voor stap door het bestand leidt.

Mis deze kans niet om jouw LinkedIn resultaten naar een hoger niveau te tillen en bestel vandaag nog de LinkedIn Performance Tracker voor slechts €24 (ex btw)!

Na betaling ontvang je een email met daarin de De LinkedIn Performance Tracker. Klik op de button hieronder om de tracker te bestellen.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE
LINKEDIN NIEUWS?

Eens per maand verstuur ik een nieuwsbrief vol praktische LinkedIn tips en geef ik je een klein kijkje in mijn ondernemersreis.