Online LinkedIn Test

HOE KRIJG JE MEER SUCCES OP LINKEDIN?

Tof dat jij interesse hebt in de gratis online Linkedin test. Als je graag LinkedIn wilt inzetten om jouw doelstellingen te behalen dan is het belangrijk om een goede mix te hebben van:

1) een goed profiel;
2) een kwalitatief en kwantitatief hoogwaardig netwerk , en
3) het plaatsen van de juiste content.

Met onderstaande punten check jij in een handomdraai waar jij nog kan verbeteren om meer successen te behalen met LinkedIn!

De test bestaat uit drie onderdelen:

Personal Branding

Je eigen persoonlijke profiel is jouw online visitekaartje voor iedereen die jouw profiel bezoekt. Zoals fysieke visitekaartjes is het van belang dat jouw eigen profiel er ook goed en professioneel uit ziet.

Strategisch netwerk opbouwen

Het verzamelen van connecties is geen doel op zich, wel is het belangrijk om een bepaalde kwantiteit te hebben zodat de berichten die je plaatst ook bereik hebben. Ook is het van belang om continu nieuwe interessante leads toe te voegen aan je netwerk. Connecties die nu nog geen klant zijn, maar die in een later stadium wellicht wel klant kunnen worden!

Content

Ook al heb je een volledig profiel en een goed netwerk, zonder content zal niemand op je profiel kijken. Plaats met enige regelmaat berichten, zodat je jou netwerk prikkelt met kennis, persoonlijke visies en interessante weetjes. Zo blijf je goed zichtbaar binnen jouw netwerk en daardoor dus ook in het netwerk van jouw connecties (en dat is de plek waar de magic happens).

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE
LINKEDIN NIEUWS?

Eens per maand verstuur ik een nieuwsbrief vol praktische LinkedIn tips en geef ik je een klein kijkje in mijn ondernemersreis.