Ik ben Wietske

WIE IS WIETSKE AKA THE LINKEDIN LADY?

Lig jij ’s nachts wakker omdat je het gevoel blijft houden dat je onzichtbaar bent? Blijf je maar brainstormen met jezelf over hoe je nou die nieuwe klanten bereikt? Wil jij hoe dan ook met een sterke contentstrategie je expertstatus claimen? Ontbreekt het jou nog aan een professioneel LinkedIn profiel of strategie?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben Wietske van Ierssel. En LinkedIn expert.

Met ervaring op zak als HR manager bij grote bedrijven zoals Nestle, DHL en BAM, heb ik in 2012 besloten om voor mijzelf te beginnen. Ik was namelijk gefascineerd door de digitale mogelijkheden die in een rap tempo ons leven binnen kwamen rollen. Dus ik besloot bedrijven te gaan helpen met Social Media-advies. Ik startte een Post HBO studie Social Media bij Beeckesteijn en mijn leven als ondernemer begon. Na een paar jaar ben ik mij volledig op LinkedIn gaan richten.

wist je dat 90% van de arbeidsbevolking in Nederland een LinkedIn profiel heeft?

Dat betekent nagenoeg bijna iedereen die werkt. En ik help graag deze mensen om LinkedIn in te kunnen zetten zodat het voor hen werkt.

Mijn focus ligt op het geven van praktische kennis en tips die je gelijk kan toepassen. Niet alleen een “knoppen” training, maar ook met strategische tips hoe je jouw netwerk laat groeien met kwalitatieve connecties. En zeker niet onbelangrijk, hoe je een krachtige contentstrategie inzet. Zonder dat je er uren per dag in hoeft te steken.

Wist je dat ik de eerste ondernemer ben die een online LinkedIn cursus op het platform zelf geeft?

Daarnaast geef ik incompany-trainingen (offline én online), en 1-op-1 coaching. Ik help je graag met het claimen van jouw ‘thought leadership’ om te zorgen dat jij top-of-mind blijft bij jouw potentiële doelgroep. Alles op een efficiënte manier.

Ik ben bijna altijd enthousiast (want wie is dat niet met zulk leuk werk als ik?) en geef graag dat extra beetje meer.

Wist je dat ik graag in de schijnwerpers sta?

Dus ik vind het heerlijk om webinars te geven, zodat ik mijn kennis kan delen met jou en anderen die de waarde van LinkedIn inzien. Offline ben ik graag te vinden op netwerkbijeenkomsten. Thuis zijn het mijn 3 jongens die graag in de schijnwerpers staan. Ik vind het erg prettig dat mijn ondernemerschap mij de ruimte geeft er ook voor hen te zijn. En soms verdwijn ik graag uit de schijnwerpers om samen met mijn man te genieten van ons gezin, op vakantie gaan en leuke dingen ondernemen.

Zakelijk geef ik veel trainingen waar ik niet heel actief bij hoef te zijn. Daarom vind ik het heerlijk om twee keer in de week op het hockeyveld te staan (dat vind ik geweldig), te bootcampen (dat vind ik eigenlijk een ramp) en aan yoga te doen (dat helpt in mijn drukke week).

Nieuwsgierig hoe LinkedIn jou kan helpen met je doelstellingen? Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief over de nieuwste features en tips of doe de online Linkedin test.Hartelijke groet,

Wietske

Wat klanten over mij zeggen

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE
LINKEDIN NIEUWS?

Eens per maand verstuur ik een nieuwsbrief vol praktische LinkedIn tips en geef ik je een klein kijkje in mijn ondernemersreis.