INCOMPANY
TRAINING

Ben je op zoek naar een manier om jouw bedrijf beter zichtbaar te maken op LinkedIn? Wil je graag meer betere kandidaten voor openstaande vacatures of meer leads voor jouw bedrijf? Als LinkedIn Strateeg & Trainer kan ik jouw bedrijf helpen om beter zichtbaar te worden op LinkedIn en jouw doelen te bereiken.

Ik ben niet alleen door mijn kennis en ervaring over LinkedIn een goede partij voor jouw bedrijf. Maar als HR Manager heb ik mij in de afgelopen 12 jaar juist ook ontwikkeld als trainer. Dit resulteert in LinkedIn Workshops waarbij niet alleen de kennis top notch is maar ook de didactische kant van de workshops is hoogwaardig.

Waarom kiezen voor mij?

Enthousiaste aanpak

Mijn workshops zijn volledig afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf en jouw medewerkers. Omdat ik als geen ander weet dat het ook een tijdsinvestering is voor de deelnemers om zich vrij te maken uit de operatie zorg ik ervoor dat we tijdens de workshop op een fun manier aan de slag gaan. Geen saaie, ellelange monologen van mijn kant. Nee interactie is het steutelwoord.

Praktische tips

In mijn workshops geef ik praktische tips en tricks die jouw medewerkers direct kunnen toepassen op hun LinkedIn-profiel, voor het vergoten van het netwerk of voor content. Zodat medewerkers ook daadwerkelijk berichten gaan posten. Ik geloof dat het beste leerproces is door te doen, dus ik zorg ervoor dat jouw medewerkers tijdens de workshop al aan de slag gaan met het geen wat zij leren tijdens de workshop.

Resultaatgericht

Mijn workshops zijn gericht op het behalen van resultaat. Dit betekent dat ik niet alleen mijn kennis overdraag aan jouw medewerkers, maar dat ik er juist voor zorg dat zij de opgedane kennis ook gaan toepassen in de praktijk.

Gratis Linkedin Scan

Wil jij een aantal tips ontvangen? Direct toepasbaar om de zichtbaarheid van jouw organisatie te verhogen! Vul hieronder je gegevens en ik stuur zsm de LinkedIn Scan naar je toe.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CASES

ARCADIS

Klantvraag

Hoe kunnen wij onze medewerkers nog meer stimuleren om LinkedIn actief in te zetten om zo bij te dragen aan personal branding van de medewerker zelf, de sales- en recruitment doelstellingen!

Concreet
  • LinkedIn verdiepingsworkshops voor zowel de Recruitment als Marketing professionals.
  • Alle Business Units krijgen de Basis LinkedIn workshop aangeboden zodat ook de kennis experts in de business meer content gaan maken op LinkedIn.
  • LnkedIn wordt onderdeel van het Onboardingsproces door alle nieuwe medewerkers een LinkedIn Inspiratiesessie aan te bieden (deze worden elk kwartaal gegeven).
Resultaten

Deze variëren van nieuwe klanten, veel meer reacties op vacatures (en betere kandidaten) tot een algemeen bredere brand awareness. 

Berenschot

Klantvraag

Hoe kunnen wij een actief LinkedIn gebruik stimuleren bij alle Berenschot collega’s?

Concreet
  • Elk jaar kunnen de nieuwe medewerkers zich inschrijven voor 1 van de 5 LinkedIn workshops die gepland zijn over het hele jaar.
  • 1 x per jaar is er een content workshop. Dit is een verdiepingsworkshop gericht op het maken van content. Voorwaarde is dat medewerkers de basis LinkedIn workshop reeds gevolgd hebben.
Resultaten

Door nieuwe medewerkers gelijk een LinkedIn workshop aan te bieden, laat Berenschot zien dat zij personal branding zeer belangrijk vinden. Door de inhoudelijke berichten van de medewerkers is de expertstatus van de medewerkers vele malen beter zichtbaar wat resulteert in nieuwe klanten, panel verzoeken, interviews in de media en het trekt uiteraard nieuw talent aan!

Voorstel op maat

Voor wie welke workshop? Ik heb voor verschillende afdelingen bij organisaties LinkedIn workshops ontwikkeld:

  1. HR Managers: hoe zet je LinkedIn in binnen de Arbeidsmarktcommunicatie om het recruitment process makkelijker te maken en goedkoper
  2. Marketing Managers: hoe zet je LinkedIn in binnen de Marketing mix in. Gebruik je LinkedIn als traffic generator voor de website (niet mijn advise) of zie je het als een kanaal wat versterkend werkt naast de company website?
  3. Sales Navigator: is het binnen halen van leads via LinkedIn de (hoofd)verantwoordelijkheid van je Sales afdeling? Dan kan het interessant zijn om Sales Navigator te gaan gebruiken. De ins & outs hoe je dit het beste kan inzetten leer ik de sales professionals graag
  4. Basis LinkedIn workshop: deze workshops is voor iedere afdeling heel geschikt. Hierin gaan we in op: 1) profile optimalisatie 2) vergroten van network 3) zichtbaar zijn d.m.v. content creatie

Dus, als jij op zoek bent naar een manier om jouw bedrijf beter zichtbaar te maken op LinkedIn en de recruitment- en/of sales doelstellingen te behalen, neem dan contact met mij op. Ik help jouw bedrijf graag om de volgende stap te zetten!

Neem contact met me op om de verschillende mogelijkheden te bespreken!

Klanten

Vanuit 7Fans werk ik voor organisaties, ondernemers en zzp’ers die aan de slag willen met LinkedIn. Mijn klanten zijn zeer divers, maar één ding hebben zij allemaal gemeen. Zij zien de kracht van LinkedIn in en willen graag leren hoe zij dit voor de (eigen) organisatie kunnen gaan doen. En dit op een eigen manier. Die bij hun brand past! Een greep uit mijn klanten:

Wat klanten over mij zeggen

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE
LINKEDIN NIEUWS?

Eens per maand verstuur ik een nieuwsbrief vol praktische LinkedIn tips en geef ik je een klein kijkje in mijn ondernemersreis.