1 op 1 coaching

“Niets is heel moeilijk als je het maar opbreekt in kleine taakjes” – Henri Ford

Ben je al langere tijd actief op LinkedIn?

Heb je her en der een LinkedIn cursus, webinar of challenge gevolgd? Maar blijven de resultaten (lees klanten) minimaal?
Wil je wel aan de slag met LinkedIn maar je wilt geen groepstraject volgen want je hebt mij af en toe ook nodig als stok achter de deur of om je een spiegel voor te houden? Hou jij van praktisch, gewoon doen en een hoog rendement? Wil jij niet horen; je moet dit en je moet dat doen anders ben je niet succesvol. Maar wil je liever samen op zoek gaan welke manieren voor jou werken zodat jij authenticiteit uitstraalt in jouw communicatie en berichten op LinkedIn? En hou je dan ook van een LinkedIn Coach die recht voor haar raap is? Dan is dit programma ideaal voor jou!

EEN EFFECTIEF EN PERSOONLIJK PROGRAMMA

Het coachingsprogramma ziet er als volgt uit:

  • 3 (video)calls van 60-90 minuten in een periode van jouw keuze.
  • We starten met het opstellen van jouw leerdoelen en actieplan.
  • Professionele vastlegging en opvolging in Trello (planningstool)
  • 1 follow up call van 30 minuten (1 maand na laatste sessie)
  • Investering: € 750 (ex btw)

WAT IS HET RESULTAAT NA DIT TRAJECT?

Uiteraard is dit afhankelijk van jouw persoonlijke LinkedIn leerdoelstellingen maar in elk geval heb jij een LinkedIn profiel waarbij het in 1 oogopslag duidelijk is welke oplossing jij kan bieden voor je doelgroep. Ben jij in contact met potentiële klanten, weet jij welke teksten je in de communicatie kan gebruiken om het contact te versterken en volg jij al je profiel bezoekers op.

Hier bovenop heb jij een contentplan waarmee je de komende 6 maanden aan je netwerk kan laten zien dat jij expert bent op jouw vakgebied. Deze zichtbaarheid gaat ertoe leiden dat jij in een verkoopgesprek jezelf niet meer hoeft te verkopen maar dat je alleen maar hoeft te luisteren naar de behoeften van je klanten en te matchen of jouw diensten daar bij aansluiten!

OVER WIETSKE

Ik ben Wietske van Ierssel, de eerste LinkedIn trainer die op het platform zelf jou de kracht van LinkedIn laat ervaren.

Ik geef al jaren In company LinkedIn trainingen en begeleid ondernemers en individuen met 1-op-1 coaching.

“IF YOU’RE NOT NETWORKING YOU’RE NOT WORKING”

Twijfel je nog?

Twijfel je over de inhoud?

Plan dan een gratis adviesgesprek in en ik hoor graag waar jouw leerbehoeften liggen en schetst de verschillende mogelijkheden voor jou.

Twijfel je aan mijn expertise?

Je kan mij volgen op Instagram, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief of volg mij vooral op LinkedIn! Op die manier kunnen wij elkaar eerst beter leren kennen. Bellen en mailen mag natuurlijk ook altijd 🙂

Twijfel je over de prijs?

Niet doen. Even een lesje money mindset. Hoeveel producten of diensten moet jij verkopen om deze investering eruit te halen? Mooi 1 of 2? Dan wordt dat onze eerste doelstelling: minimaal 2 klanten regelen zodat jij deze investering er dubbel en dwars uit haalt.

Wat klanten over mij zeggen

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE
LINKEDIN NIEUWS?

Eens per maand verstuur ik een nieuwsbrief vol praktische LinkedIn tips en geef ik je een klein kijkje in mijn ondernemersreis.