De basis van succesvol
worden op LinkedIn

Videoreeks “Aan de slag met LinkedIn” in 5 stappen

De basis van succesvol
worden op LinkedIn

Videoreeks “Aan de slag met LinkedIn” in 5 stappen

Aan de slag met LinkedIn

Weet je nog niet of LinkedIn het platform is dat bij je past? Bij jouw doelgroep? Of in jouw sales en marketing strategie? Ik daag je uit! Met deze videoreeks waarin ik de 5 stappen toelicht die aan de basis staan van een goede LinkedIn ervaring.

Want ook al ben ik een LinkedIn expert en heb ik al honderden medewerkers en ondernemers getraind, alleen naar mij luisteren werkt niet. Dus daarom geef ik ook in elke video een doe opdracht. Zo kan jij ervaren hoe LinkedIn voor jou werkt.

Herken jij jezelf in onderstaande punten?

Wietske van Ierssel | LinkedIn trainer Nederland

Nog niet actief met LinkedIn

Heb je recent een LinkedIn account gemaakt en je hebt eigenlijk geen idee wat je moet doen?

Op zoek naar het beste social media kanaal

Je bent nu actief op Instagram of Facebook, maar hoort steeds meer mensen over de enorme voordelen van LinkedIn en jij wilt zelf – low budget – bepalen of dit een interessant kanaal is voor jou?

Leren van een expert

In plaats van zelf uitzoeken wat je moet doen, deel ik graag mijn kennis en ervaring in 5 video’s voor een goede LinkedIn basis voor jou persoonlijk.

Op zoek naar toepasbare informatie

Elke video sluit ik af met een praktische opdracht. Zo kan je meteen je opgedane kennis in de praktijk brengen.

 Wat ga jij leren?

In deze videoreeks neem ik je mee langs de 5 stappen die in mijn ogen cruciaal zijn om succesvol op LinkedIn te worden. Ik deel praktische tips in de video’s en elke video sluit ik af met een opdracht. Want zelf doen, zelf oefenen en aan de slag gaan is onderdeel van het succes. Alleen maar luisteren naar wat ik zeg, brengt geen succes. Ik hou van praktisch en van doen. Nou, dat is deze videoreeks ☺

Je kan de videoreeks in je eigen tempo oppakken of het binnen 5 dagen volgen.

De stappen die ik behandel

1. Profiel optimalisatie
2. Netwerk vergroten
3. Netwerk onderhouden
4. Content
5. Authentiek zijn

 

De kosten voor deze LinkedIn Videoreeks is voorlopig nog 25 euro exclusief btw.

Wietske van Ierssel | Linkedin trainer Nederland

Wat gaan we doen?

Op deze website koop jij een ‘kaartje’ voor 25 euro exclusief btw en daarmee krijg jij toegang tot de videoreeks. In de instructiemail die jij van mij ontvangt staat een link naar een besloten LinkedIn groep. In deze groep heb ik 5 video’s (en 1 bonus video) geplaatst die jij op elk gewenst tijdstip kan kijken. Bij elke video zit ook een opdracht, lekker praktisch uitgelegd door mij. Maar zeker ook een praktische opdracht voor jou om meteen zelf met LinkedIn aan de slag te gaan. Zo’n eentje waar jij gelijk mee aan de slag kan.

25,00 (excl 21% BTW)

Wie ben ik?

Mijn naam is Wietske van Ierssel en al bijna 10 jaar geef ik ondernemers en medewerkers van organisaties LinkedIn trainingen en advies. Na een loopbaan als HR Manager bij verschillende grote corporate bedrijven besloot ik 10 jaar geleden om mijn 3 grote passies samen te brengen. De ondernemers help ik vanuit 7Fans. Samen met Jochem Koole (Connected) train ik bij bedrijven de medewerkers zodat zij beter zichtbaar worden op LinkedIn.

Passie 1) LinkedIn
Het platform was voor een netwerker zoals ik een waar paradijs. Ik kon niet alleen alle mensen die ik kende handig bundelen op 1 platform. Ik kon ook in contact komen met de rest van de wereld! Al jaren voordat ik LinkedIn trainingen ging geven.

Passie 2) Trainen
Tijdens mij studie droomde ik al van het trainersvak. Ja ik sta graag voor groepen en dan ook nog kennis kunnen overbrengen zodat de deelnemers beter kunnen functioneren, dat leek mij echt een droombaan. Deze droom ging een beetje naar de achtergrond net na mijn studie, omdat het mij aan skills en levenservaring ontbrak om op dat moment een goede trainer te worden. Ik wist ook nog niet helemaal wat ik mensen wilde gaan leren.

Wietske van Ierssel | Linkedin trainer Nederland

Een aantal jaren geleden vielen alle puzzelstukjes samen. Ik wilde mij niet alleen blijven ontwikkelen als LinkedIn Expert, maar zeker ook als trainer. En geloof mij, dat is echt een vak apart. Ik blijf mijzelf continue ontwikkelen om ervoor te zorgen dat mijn deelnemers – of ze nu een online training volgen of een fysieke workshop – het meeste rendement halen uit de trainingen die ik geef.

25,00 (excl 21% BTW)

Schrijf je meteen in als jij ook een goede basis zoekt voor jouw LinkedIn profiel en netwerk. In 5 video’s neem ik je mee in de 5 ondernemen die cruciaal zijn om succesvol op LinkedIn te worden. Elke video sluit ik af met een praktische opdracht, zodat je meteen aan de slag kan voor jouw succes. De kosten zijn 25 euro exclusief btw.