Masterclass LinkedIn Leiderschap

Een groot kwalitatief netwerk dat bijdraagt aan jouw LinkedIn succes

Masterclass LinkedIn Leiderschap

Een groot kwalitatief netwerk dat bijdraagt aan jouw LinkedIn succes

Iets voor jou?

Ben jij al jaren actief op LinkedIn? Je hebt je profiel op orde, je netwerk is minimaal rond de 1000 connecties en je post af en toe eigen content op LinkedIn, maar het resultaat blijft uit?

Dan is deze masterclass iets voor jou!

In een klein groepje van maximaal 8 deelnemers ga je in 2 sessies van 3 uur met mij en andere deelnemers aan de slag om op zoek te gaan naar jouw LinkedIn doelstelling, jouw content thema’s en het in contact komen met jou doelgroep.

Aan de hand van de 7 stappen van het LinkedIn Kompas ga jij – uiteraard na een korte uitleg van mij – gelijk aan de slag tijdens de sessies. Deze praktische Masterclass is een combinatie van op strategie niveau bepalen wat jij wilt bereiken maar we brengen die strategie direct in de praktijk door aan de slag te gaan.

“Content build relationships, relationships are built on trust, trust drives revenue”
Wietske van Ierssel | Linkedin trainer Nederland

Wat ga je leren en wat vooral niet.

Het niveau van profieloptimalisatie zijn we voorbij. Hier gaan we geen tijd aan besteden, als ik vooraf zie dat hier nog wat geoptimaliseerd kan worden dan gef ik dat vooraf door zodat jij dat nog kan aanpassen.
Je snapt dat dat een groot kwalitatief netwerk bijdraagt aan jouw LinkedIn succes, je bent bereid om ook connecties aan te gaan met mensen die je nog niet persoonlijk kent.
Je gaat daadwerkelijk aan de slag met content bedenken, schrijven en vooral delen! Dit is namelijk van wezenlijk belang om tijdens je verkoop gesprekken jezelf niet meer te hoeven verkopen!

Concreet

2 x een sessie van 3 uur via Zoom. In deze twee sessies leer ik je allerlei verschillende technieken en gaan we – met oefeningen – zorgen dat we jouw authentieke strategie kunnen gaan uitvoeren. Je krijgt een werkboek thuis gestuurd waarin je alle oefeningen kan maken. Tijdens de Masterclass deel ik de benodigde kennis. En is er ook tijd om aan de slag te gaan!
Maximaal 8 deelnemers, gevorderd niveau
Vooraf kijk ik samen met jou of jij past bij deze masterclass. Heb je de LinkedIn Maximizer gevolgd? Dan zit het wel goed met jouw basis en kun je automatisch mee doen!
Jouw LinkedIn Strategie is helemaal op maat gemaakt, met alleen maar acties die bij jou passen.
In 7 stappen heb jij zowel de voorkant als achterkant ingericht.
Na deze ‘pressure cooker’ Masterclass heb jij een sales funnel opgezet, zodat je precies weet wat jij moet doen om leads te krijgen.
Je hebt een concreet contentplan mét content voor de komende 6 maanden. Uiteraard afgestemd op jouw doelgroep.
Follow up sessie na 1 maand om successen te delen met elkaar.
Naderhand toegang tot de 7Fans Club. Een besloten LinkedIn groep waarin al mijn klanten aanwezig zijn om van elkaar te leren op het gebied van LinkedIn, maar zeker ook om te netwerken.

8 en 15 Juni start de volgende Masterclass LinkedIn Leiderschap. De kosten van de Masterclass zijn €295 ex BTW

“Let’s connect and bridge the distance between us”

Wat klanten zeggen over Masterclass LinkedIn Leiderschap

Wietske van Ierssel | Linkedin trainer Nederland

Over Wietske

Ik ben Wietske van Ierssel, de eerste LinkedIn trainer die op het platform zelf jou de kracht van LinkedIn laat ervaren.
Ik geef al jaren In company LinkedIn trainingen en begeleid ondernemers en individuen met 1-op-1 coaching en online LinkedIn cursussen.

Wil je meer over mij weten? Lees hier verder!

Schrijf je in

Kies hieronder de datum en schrijf je in.

295,00 (excl 21% BTW)