LinkedIn Content Club

Haal het maximale uit jouw LinkedIn profiel en netwerk

LinkedIn Content Club

Haal het maximale uit jouw LinkedIn profiel en netwerk

LinkedIn Content Club

Hee professional! Geloof jij in de kracht van LinkedIn (hallo veel organisch bereik!) en ben jij een expert in jouw vakgebied?
Je wilt beter zichtbaar zijn op LinkedIn, maar zeker niet 1:1 je content van Instagram doorposten op LinkedIn?
En jij houdt ervan om dingen op je eigen manier te doen, maar wel met een duidelijke en gefundeerde strategie?

“Niets is heel moeilijk, als je het maar opbreekt in kleine taakjes”
Henri Ford

Wietske van Ierssel | LinkedIn trainer Nederland

Join the LinkedIn Content Club

In 2 maanden tijd gaan we aan de slag met een content strategie, die kloppend is voor jou en je doelgroep. Hoe? Door vooral heel veel te doen. Deze club is alleen voor de doeners. We gaan zeker aan de slag met je succes stoppers, maar we gaan daar niet eindeloos over trutten. De deelnemers van de club snappen dat zichtbaarheid een onderdeel is van het ondernemerschap!

Wat krijg je in de club? Denk aan Masterclasses, opdrachten, feedback op je eigen posts, leren van anderen, de nieuwste features op LinkedIn. En natuurlijk de super toffe en pragmatische Live Q&A’s, welke afgelopen jaar alleen toegangelijk waren voor mijn klanten. Maar nu dus voor iedereen! En wat je ook nog krijgt? Fun, wat zonder fun is er niks aan.

Deuren nog niet open?

Sta je voor een dichte deur? Zet jezelf dan op de wachtlijst. Dan ben je straks de 1ste die een mail ontvangt wanneer er een nieuwe ronde start!

2 + 1 =

Ervaren LinkedInner of juist niet?

De club is voor iedereen, als je maar een expert bent op je vakgebied. Het is wel belangrijk dat je LinkedIn profiel geoptimaliseerd is. Twijfel je hieraan?
No problem, iedereen die mee doet in de Club krijgt toegang tot de microlearning Profiel Optimalisatie. Dus voordat de club begint kun jij mooi aan de slag met je profiel.

Stop maar, ik doe mee!

Ben je al om en wil je mee doen omdat jij snapt dat LinkedIn voor jou gaat werken? Klik op de button, reken € 225 af en je hebt een plekje in de club!

Wie is Wietske aka de LinkedIn Lady?

Voor degene die mij niet kennen: Ik ben al Jaren LinkedIn Strateeg & Trainer en geef wekelijks trainingen bij grote MKB bedrijven en corporates. Daarnaast begeleid ik max. 2 ondernemers per maand via 1:1 trajecten. Voorheen had ik nog een online cursus, maar jij en ik weten allebei dat een online cursus lang niet zoveel fun is als een community. Dus de online cursus zie je niet meer terug in mijn aanbod. Wel een toffe microlearning. Omdat ik geloof in een goede mix.

Meer weten? Check vooral mijn LinkedIn Profiel en kijk of je al 1 van mijn 5000+ connecties bent. Klinkt veel en onpersoonlijk? Niks is minder waar, met meer dan 80% van mijn netwerk heb ik minimaal wel eens digitaal gekletst. Hoe ik dat doe? Dat ga je leren in de community! Mijn content op LinkedIn is inhoudelijk, zet aan tot nadenken en is altijd gericht op de zakelijke professional.

Je kan mij ook vinden op Instagram. Daar doe ik maar wat. Niks strategie, gewoon lekker spelen ☺. Mijn content daar is wat diverser. In de zin van meer humor, mix tussen zakelijk en prive. Maar soms ook een kritische noot. Want zelf en kristisch blijven nadenken is zo belangrijk. Na-praters zijn er genoeg. Daar hou ik niet zo van.

Wietske van Ierssel | Linkedin trainer Nederland

Dit zeggen anderen over mij:

"if you're not networking, you're not working"

Resultaat

  • Ervaren door te doen. Niet alleen maar kennis tot je nemen, nee echt doen!
  • Je post minimal 5 berichten om daarna een goede analyse te kunnen maken wat goed voor jou werkt.
  • LinkedIn is een platform voor en door professionals. Dus ja netwerken doen we ook in de club.
  • Door te experimenteren vind jij je tone of voice op LinkedIn.

Wanneer starten we?

Op 12 januari 2023 gaan de deuren van de LinkedIn Content Club voor het eerst open. En OMG wat heb ik daar veel zin in.
Ben jij net zo enthousiast als ik omdat jij je expert status op LinkedIn gaat claimen? Meld je dan nu aan en verzeker jezelf van een plekje.

Meld er iemand zich aan met dezelfde expertise als jij? Dan beslist de eerste die zich heeft aangemeld of diegene bij de Club mag!

Prijs?

De 1ste ronde in 2023 is de prijs €225 (ex btw)! Are you in?