Gratis Advies Gesprek

in 30 minuten help ik je verder met jouw LinkedIn vraag

Gratis Advies Gesprek

in 30 minuten help ik je verder met jouw LinkedIn vraag

Gratis LinkedIn Advies Gesprek

Ik help ondernemers en interim professionals om LinkedIn strategisch in te zetten zodat je via LinkedIn beter zichtbaar bent en in contact komt met potentiële klanten of opdrachtgevers. Zichtbaarheid is voor ons als ondernemers heel belangrijk en LinkedIn is bij uitstek een platform waar je goed zichtbaar kunnen zijn.

Is het moeilijk of lastig om zichtbaar te zijn op LinkedIn? Niet echt, wel belangrijk om te weten hoe je dit moet doen, welke marketing technieken er zijn en te snappen welke content goed werkt. Maar voordat je hiermee aan de slag gaat is het belangrijk om je LinkedIn profiel op orde te hebben.

Ik bekijk samen met jou je LinkedIn profiel en ik geef 3 tips waar jij direct mee aan de slag kant en ik zorg ook nog voor dat je zelfs enthousiast wordt om LinkedIn in te zetten. Ik wil namelijk niks liever dan dat jij ook kan zeggen, 80% van mijn klanten komt binnen via LinkedIn!

Maar echt een half uur gratis advies? Ja, ik lever jou waarde maar jij helpt mij ook, ik vind nieuwe mensen ontmoeten zo tof en dat is wat wij gaan doen in dit gesprek!
Hoef jij dan niks te doen? Ja, dat wel :-). Ik wil je vragen om deze vragenlijst in te vullen. Zo kan ik mij goed voorbereiden op ons gesprek en jouw antwoorden mee nemen in de tips die ik je ga geven!